15 juni - 10:00 uur

We zijn weer aan de slag op Papendal! Sinds vorige week maandag 8 juni 2020 zijn wij op onze locatie weer gestart met reguliere activiteiten, als leefstijlbegeleiding en re-integratietrajecten. Uiteraard met strikte in acht name van de RIVM-richtlijnen. 

Covid-19 bevestigt in brede zin het nut van een actieve gezonde leefstijl. Een ongezonde leefstijl en leefomgeving lijken grote invloed te hebben op het verloop van een besmetting en het herstel en revalidatie na Covid-19. De recente crisis heeft ook invloed op de gedachtegang van Pim Mulier, we zijn op dit moment volop bezig met het (her)ontwikkelen van (nieuwe) programma's waarin we nog nadrukkelijker op zoek gaan naar de relatie tussen immuniteit, weerstand en persoonlijke vitaliteit.

De heropening van onze accommodatie is een eerste stap in de goede richting, maar we zijn er nog lang niet. Onze medewerkers werken vooralsnog zoveel mogelijk thuis en onze dienstverlening verloopt voor een groot deel via telefoon, beeldbellen of andere virtuele manieren. Zo organiseren wij (interactieve) webinars en verdiepende sessies op het gebied van gezond thuiswerken, gezond gedrag, slaap en herstel, training en inspanning, voeding, dynamisch werken en diep en geconcentreerd werken. Er is ook een online helpdesk gezond thuiswerken beschikbaar.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@pimmulier.nl 

Koos Telkamp - Directeur