Partners & kennisnetwerk

Als lerende organisatie kan Pim Mulier zelf evenmin zonder het delen en uitwisselen van kennis en samenwerking met anderen. Wij hebben dan ook een aantal vaste partners het Trimbos-instituut, Sportcentrum Papendal en het Quantified Self Institute (QSI) binnen een nieuw kennisnetwerk.

Daarnaast werken we intensief samen met de volgende relaties: Bas van Goor Foundation, Lusthof De Ommuurde Tuin, Hotel- en congrescentrum Papendal en een aantal oud-Olympische topsporters en coaches: Gerard Nijboer, Greet Hellemans en Marc Lammers. Met LTC en Winnock bieden we een pakket totaaloplossingen voor duurzame inzetbaarheid, toegespitst op herstel, preventie en groei. Dit aanbod heet Santrion.

Onze doelgroep bestaat uit medewerkers in de leeftijd van 18-67 jaar. Wij begeleiden hen individueel en op team- en organisatieniveau. Binnen bestaande bedrijven en organisaties, maar ook binnen nieuwe netwerken en community's met individuele leden. Pim Mulier probeert voorop te lopen iun de markt. Iets wat mede mogelijk wordt doordat we een partnerrelatie (kunnen) opbouwen met een aantal van onze opdrachtgevers.

Het Trimbos-instituut en het Quantified Self Institute fungeren ook op als onafhankelijke wetenschappelijke onderzoekers van de effectiviteit van onze programma’s, producten en diensten.