Dynamisch werken als vaardigheid

Tijdens de 8 uur-Training simuleren we een gezonde werkdag onder ideale omstandigheden. Teams leren een nieuw gezond evenwicht te vinden in het geconcentreerd, gefocust en dynamisch werken. Ook is er veel aandacht voor kwalitatief herstel en gezonde voeding.

Iedere medewerker maakt tijdens deze training een herontwerp van een gezonde werkdag. We bieden kennis aan over de vijf werkvelden van Het Nieuwe Gezonde Werken: slaap, voeding, herstel, leefstijl en dynamisch actief werken. Door persoonlijke data te verzamelen en de werkdag een van te voren bedacht ritme te geven, ontstaat er meer zelfkennis. Per onderdeel ligt de nadruk op kwaliteit, in plaats van kwantiteit. Zo zetten we mono- versus multitasken als belangrijk thema op de agenda en maken we bespreekbaar waarom multitasken niet werkt.

Verder staat het nemen van verantwoordelijkheid voor de eigen vitaliteit en gezondheid centraal, door aandacht te besteden aan (onderzoek naar) persoonlijk leiderschap. De training wordt in teamverband gevolgd. Zo ontstaat een nieuwe, gemeenschappelijke, gezonde werkwijze. Om werkgedrag te veranderen heb je immers je collega’s nodig. Door deze training als team te volgen ontstaat een nieuwe gemeenschappelijke gezonde werkwijze. 

Sommige onderdelen van deze training worden door zorg-verzekeraars (voor een deel) vergoed vanuit een collectieve en/of aanvullende verzekering; voor meer informatie vragen we u om de bijlage te openen en/of contact op te nemen met Koos Telkamp: koos.telkamp@pimmulier.nl